Сазив 30. сједнице Скупштине општине Дервента

Jul 08 2019

Сазив 30. сједнице Скупштине општине Дервента

 

         

            Предсједник Скупштине општине Дервента, Маријан Кљајић, сазвао је 30. сједницу Скупштине општине Дервента  за уторак, 16. јула 2019. године, са почетком у 10 часова.

            За дневни ред  30. сједнице предложено је 10 тачака.

            Након усвајања Записника са 29. сједнице Скупштине општине и „Актуелног часа“, Скупштина општине Дервента на 30. сједници разматраће Приједлог одлуке о измјенама  Одлуке о расподјели утврђеног суфицита и неутрошених намјенских средстава, а након тога и Приједлог одлуке о измјенама и допунама Одлуке о усвајању Буџета општине Дервента за 2019. годину- Ребаланс Буџета општине за 2019. годину, те Приједлог одлуке о измјени Одлуке о извршењу Буџета општине Дервента за 2019. годину и Приједлог плана о измјенама и допунама Плана капиталних улагања општине Дервента за 2019. годину.

            Одборници Скупштине општине разматраће приједлоге Комисије за награде и признања  о додјељивању јавних признања општине Дервента и то: Приједлог одлуке о додјељивању Великогоспојинске повеље са златним грбом Општине у 2019. години Јавној установи Стручна и техничка школа Дервента, Приједлог одлуке о додјељивању Повеље почасног грађанина са златним грбом Општине у 2019. години господину Рицхард Ауеру, директору привредног друштва „Дигитал електроник“ из Аустрије и Приједлог одлуке о додјељивању Захвалнице општине Дервента у 2019. години Јовану Бабићу, професору српског језика и књижевности.

            На крају сједнице ће се разматрати и Приједлог одлуке о расписивању и одржавању избора за чланове савјета мјесних заједница на подручју општине Дервента.