Подијељени пакети помоћи борцима који тешко живе

borci za borce
Jan 15 2021

Група некадашњих бораца  „27.моторизоване  бригаде“ окончала је божићну акцију  подјеле робних пакета борцима Војске Републике Српске  који тешко живе, са подручја општина Дервента, Брод, Прњавор и Теслић.

Подијељена су 34 пакета,а у акцију се  ове године укључило 136 појединаца и  Борачке организације Дервенте и Брода.

Један од организатора  акције под називом „Борци за борце“ Младен Тодорић истиче да је ово четврта година како се проводи ова акција те да је нарочито поносан на чињеницу да се сваке године повећава број оних који донирају средства.

„Осим наших некадашњих сабораца који могу да помогну ,у акцију се укључио и велики број добрих људи који су препознали потребу да се помогне некадашњим борцима који тешко живе“, рекао је Тодорић.Он је додао да је појединачна вриједност  пакета око 160 марака,а у њему је највише прехрамбених производа те нешто средстава за хигијену. Захвалио  се свима који су се укључили у акцију и донирали средства.“Ова активност неће стати него ће догодине бити још боље организована и надам се да ће бити и више прикупљених средстава“,поручио је Тодорић.

У прикупљању помоћи учествовали су и Дејан Ножица, Симо Симикић и Никола Радановић те анонимни администратор  Фејсбук групе „27. моторизована бригада“.