Уз пуно радости и смијеха подијељени новогодишњи пакетићи у „Тролу“

novogodišnji paketići 077
Dec 30 2019

И ове године локална управа је обезбиједила око 600 новогодишњих пакетића који су поред дјеци радника општинске управе, подијељени и члановима  Удружења родитеља дјеце са посебним потребамаСунце”, корисницима дневног центра Будућност”, малишанима вртића Трол” и “Бамби, док је дио пакетића подијељен дјеци  Мјесне заједнице Босански Лужани те Удружењу Рома.

Посебно свечано, уз пуно радостии смијеха,било је  у ЈПУ „Трол“.Малишане је обрадовао Дједа Мраз и подијелио им новогодишње пакетиће ,а они су уживали и у представи  Бобана Фазонка,дјечијег аниматора.У знак захвалности су припремили мноштво пјесмица и рецитација.

Свечаности је присуствовао и начелник општине Милорад Симић.

„ Преко двије стотине дјеце се окупило у нашем вртићу,како дјеце која редовно бораве у вртићу тако и дјеце радника локалне управе. Биће данас  овдје подијељено 281.пакетић. И ове године је пакетиће обезбиједила локална управа и ми смо тиме обрадовани и почаствовани“,рекла је Симићева и изразила задовољство што је ове године проширен капацитет вртића па  тако имају мјесто за све малишане.