Уручена признања и захвалнице поводом обиљежавања 100 година“Текстилца“

IMG_0687
Aug 21 2019

На пригодној свечаности поводом обиљежавања стогодишњице постојања дервентског фудбалског  клуба „Текстилац“,која је одржана у понедјељак (19.8.) у мотелу „Двор“, уручена  су признања и захвалнице свима који су својим радом и ангажовањем  допринијели развоју клуба.

Признања су уручена начелнику општине Милораду Симићу, те привредницима Сави Ружојчићу, Бојку Гатарићу, Миланку Балешевићу,Душку Рељићу и ветерану клуба Милораду Субићу.

Захвалнице су уручене:Фудбалском савезу Републике Српске, Влади Бијелићу,Мирославу Лишчићу,Бориславу Раилићу,Тихомиру Томинчићу, Борису Николићу,Давору Пијетловићу,Предрагу Дринићу,Ђорђу Томинчићу,Златку Шогоровићу,Дејану Плиснићу  те Дому здравља Дервента, Полицијској станици  Дервента и  ЈП Дервентски лист  и Радио Дервента.

Свечаности је присуствовао и генерални секретар Фудбалског савеза РС Горан Ћејић који је руководству и играчима „Текстилца“ честитао јубилеј. „Желим вам да остварите све своје циљеве и сасвим сам сигуран да ћете у томе и успјети. Овај стогодишњак има чврсте темеље  на којима ћете подићи још много спратова“,рекао је Ћејић .

ФК „Текстилац“ је од стране Фудбалског савеза Републике Српске награђен Златном плакетом.

Захвалнице и признања је уручио предсједник ФК Текстилац“ Предраг Дринић.