Стигла опрема за нови дио ЈПУ „Трол“

obdanište
Oct 01 2019

Протеклог петка је у Јавну предшколску установу  “Трол”  стигла опрема за новоизграђени дио , у којем ће бити смјештено око 90 дјеце. Очекује се да нови капацитети буду пуштени у рад у другој половини октобра.
„ Чим је потписан уговор о набавци опреме добављачи су нам испоручили дио опреме, односно опрему за вешерај и додатни дио за кухињу, а данас нам је стигао комплетан намјештај и сва пропратна опрема за нови дио вртића, укључујући и играчке и реквизите“, рекла је директорица установе Гордана Симић истичући да су добављачи прије уговорених рокова испоручили опрему те додала да су претходно стигли итисони, карнише, паравани, постељине за дјецу, тако да би ускоро све требало да буде спремно за почетак рада.
„С обзиром на то да смо завршили пријем дјеце, а и пријем нових радника, надам се да ћемо у другој половини октобра отворити нови дио установе. Оно на шта не можемо да утичемо је добијање дозволе за рад од министарства, али имамо изузетно добру сарадњу са њима па не би требало дуго да чекамо“,појаснила је Симићева додајући да је запослено укупно девет нових радника, од чега шест васпитача, асистент у настави и два помоћна радника.