Симић кандидат СНСД за начелника општине

IMG_5350
Jul 03 2020

Предсједништво ОО Савеза  независних социјалдемократа Дервенте одлучило је да ће кандидат  за начелника на предстојећим  локалним изборима 2020. бити Милорад Симић.                                               Симић ће тако у борбу за пети мандат на челу општине.

Предсједништво је пружило повјерење Симићу због досадашњих резултата у развоју општине али и резултата које је остварила странка.

„Кандидатуру доживљавам као признање за постигнуте резултате током претходна четири мандата ,али истовремено  и као опредјељење за наставак досадашњем путу развоја и напретка. Пред нама су у наредном периоду бројни озбиљни изазови у многим областима ,првенствено на плану подизања  стандарда живота грађана што подразумијева стварање амбијента за још више рада и боље зараде. Морамо наставити да развијамо толеранцију у друштву,да унапређујемо комуналну инфраструктуру. Као и до сада ,приоритет ће бити привреда која је окосница свега па ће значајна пажња  бити посвећена онима  који раде и стварају нове вриједности. Уз дужну пажњу према онима који из свијета дођу и инвестирају код нас ,а којих је у Дервенти концентрисано највише,уважавамо и наше домаће инвеститоре којих нема мало и који имају значајну улогу у друштву. Све то би требало да допринесе бољим животним условима и мотивисало би људе да мање одлазе са ових простора“,рекао је Симић.

Шеф Општинског штаба Игор Жунић је рекао да ће у петак бити потписани споразуми са коалиционим партнерима СП, ДНС, Уједињена  Српска, НДП и ХДЗ као и са неколико непарламентарних странака те додао да паралелно са осталим предизборним активностима тече формирање листе кандидата  за одборнике у Скупштини општине.