Отворен нови пословни објекат фирме „Голди“

IMG_3264
Dec 09 2019

Фирма „Голди“отворила  је у суботу свој десети и  највећи малопродајни објекат, површине 550 квадратних метара .Објекат се налази у Лугу и отворен у години када предузеће прославља 25 година постојања и успјешног рада.

„Велика је радост и задовољство што су људи препознали наш квалитет и начин рада.Циљ нам је да проширимо асортиман робе и услугу подигнемо на виши ниво и надам се да ћемо у томе успјети“, рекао је на отварању Раде Радић, власник „Голдија“. Он је фирму основао 1994.године и у просторијама породичне куће отворио прву продавницу под истоименим називом, а исту такву је имао и у свом родном селу, на очевом имању у Горњим Смртићима. Данас има десет малопродајних објекта у Дервенти,од тога три у руралном подручју у Календеровцима ,Трстенцима и Сочаници,а такође су отворене и три пољопривредне апотеке у Дервенти, Осињи и Календеровцима.

Новоизграђени објекат Радић је свечано отворио са начелником општине Милорадом Симићем.

„Породична фирма „Голди“ траје већ 25 година. Они имају велику љубав и опредјељење да раде и ја сам заиста срећан да сам био у прилици да учествујем у овом свечаном чину отварања још једног објекта. Ово је један од 824 привредна субјекта у Дервенти ,што већих што мањих, до којих ми је јако стало. Они чине Дервенту, оно што она јесте, добро привредно окружење. Моје честитке породици  и ова фирма може послужити као примјер да треба вољети и хтјети и да ће се успјети. Ми из администрације не требамо ничим да одмажемо,треба да  будемо сервис грађана,што и јесмо“, рекао је начелник Симић.

Посао у новом објекту добило је осам нових радника тако да ово породично предузеће данас има 72.запослених.