Новогодишња честитка Начелника општине

čestitka načelnik 2020
Dec 31 2020

Начелник општине Милорад Симић  упутио је новогодишњу честитку грађанима Дервенте.

„На измаку је 2020.година и то је увијек прилика да се направи резиме. Била је ово изборна година. У Дервенти је то прошло на начин да нисмо мијењали континуитет и мислим да је то добро за Дервенту.У сваком случају буџет је, без обзира на пандемију, испуњен доста коректно. У наредном периоду ћемо у законском року конституисати Скупштину. Поручити ћу да има једна комотна скупштинска већина  па се надам да ће то све ићи добро, без турбуленција. И празничне дане славимо како то нисмо до сада славили, на један скромнији начин али ништа мање свечарски.

Ово је прилика да свим грађанима Дервенте  честитам предстојеће празнике , да се чувамо од ове пошасти,да чувамо себе и друге од себе,да све прославе па и Дан Републике одржимо на један свечарски али скроман начин. Да сви заједно будемо живи и здрави,да радимо за добробит своје средине јер једино тада можемо сви заједно бити срећни.

Нека су моји Дервенћани али и сви грађани Републике Српске срећни и задовољни у оквиру својих породица али и у оквиру својих радних колектива“.