Наредно скупштинско засједање 27.јуна

26 sjednica kolegijuma
Jun 12 2019

На 26.сједници  Колегијума ,одржаној данас,одлучено је да се 29.сједница  Скупшине општине одржи  27. јуна. Усаглашене су теме за скупштинско засједање па ће се на дневном реду  наћи Ребаланс  буџета општине за 2019.годину, приједлог одлуке о доношењу дијела Регулационог  плана  „Центар Исток-Центар Запад-блок бр .4,  приједлог о  именовању чланова Форума за безбједност грађана општине,те информације  о пословању привреде на подручју општине у 2018.години ,о условима и животу омладине на подручју општине,о стању наркоманије на подручју општине и мјере за њено сузбијање, о раду Првостепене стручне  комисије за оцјењивање способности и функционалног стања пунољетних лица,о превентивној здравственој заштити становништва  општине у 2018.години.

Пред одборницима ће се наћи  и приједлог разрјешења директора  ЈУ „Центар за социјални рад“ и именовање вршиоца дужности у истој установи.

Није било допуна предложених  тема али је усвојен приједлог да се сједнице  Колегијума током љетног периода одржавају у пријеподневним часовима.