Мали Драго прва беба у 2021.години

prva beba 2021
Jan 08 2021

Замјеник начелника Синиша Јефтић посјетио је данас Дајану и Мирослава из Доње Лупљанице, родитеље прве бебе рођене у 2021.години .

Мајка Дајана је другог јануара на свијет донијела дјечака Драгу, тешког 3.750 грама и дугог 57 цм. Двадесетдвогодишња  Дајана се породила у добојској болници и  каже да је порођај протекао у најбољем реду. Ово је Микеревићима прва беба.

„Осјећај када добијете бебу је најљепши осјећај.Данас су нас обрадовали и поклони наше локалне заједнице,којој се захваљујемо на успомени која остаје за читав живот“, рекла је мајка Дајана.

И отац Мирослав истиче да су рођењем сина добили најљепши поклон у Новој години те упутио  захвалност   начелнику на поклонима.

„На почетку Нове године смо дочекали најмлађег суграђанина и ово је прилика да заједно са породицом Микеревић подијелимо радост, да им честитамо и да беби и породици  пожелимо много доброг здравља, породичне среће и слоге. Надам се да ће им овако,како је почела ова година, бити лијепо и у будућности“,рекао је Јефтић. Мали Драго је од начелника општине  добио дукат, колица, сједалицу за бебу  и играчке.Традиција даривања прворођене бебе на подручју општине стара је око деценију и по.