„Комуналац“ обиљежио значајан јубилеј

IMG_9624
Sep 21 2020

Руководство и радници АД „Комуналац“ обиљежили су протеклог петка на излетишту Брестовац у Лупљаници 123 године од изградње првог водовода у Дервенти, уједно и дан овог колектива.Оваква дружења одржавају се већ четири године у низу.

Водовод у Дервенти изграђен је 1897. године и у том периоду таква инфраструктура постојала је само у Сарајеву, Мостару и Травнику, тако да ми Дервенћани морамо бити поносни на овај јубилеј, рекао је Пијетловић у свом обраћању истичући да овакву традицију немају ни много веће локалне заједнице .

Обиљежавање 120. годишњице водовода у Дервенти организовао је мој претходник Гроздан Ружичић, коме се овом приликом посебно захваљујем. Традицију ћемо његовати и у будућем периоду“, додао је Пијетловић те се захвалио свим запосленима на преданом раду и труду .

Посебан разлог за задовољство имао је радник Комуналца Милан Блажановић који ове године обиљежава 20 година рада у предузећу.

Прослави је присуствовао и дио општинског руководства на челу са начелником општине Милорадом Симићем и народним послаником Игором Жунићем.

Окупљање је ове године било скромније него иначе јер су, због безбједности, изостали пензионери ове фирме.