Компанија „Робот“ отвара објекат у Дервенти

Derventa -robot
Oct 02 2020

Од свог оснивања 1995. године до данас трговачки центар „Робот“ постао је једна од водећих компанија у области трговине и производње. Сваке године ова компанија отвара своје нове пословнице. Једна од њих биће отворена и у Дервенти, 9.октобра.

„С поносом најављујемо ширење трговачке мреже, деветог октобра отварамо још један хипермаркет у низу и овога пута усрећујемо све грађане Дервенте.За све посјетиоце припремамо велики број изненађења и погодности. Након самог отварања свим нашим купцима ,пријатељима и посјетиоцима у знак добродошлице припремамо  многобројне активности. Специјално припремамо понуду акцијских цијена,коју ћемо омогућити уз подршку наших пословних партнера. Као додатни садржај припремамо и дружење за најмлађе,поклоне, промоције, дегустације и остале забавне садржаје који ће свакако обиљежити  велико  отворење“,саопштили су из „Робота“.

Објекат  нове пословнице  простире се на око 3.500 метара квадратних и биће опремљен робом врхунског квалитета, у којем  је планирано запошљавање око педесет радника. Продајни простор нудиће  разноврстан асортиман прехране, хемије, текстила, посуђа,играчака,бијеле технике,кућанских апарата , санитарија, расвјете, а  у оквиру хипермаркета  налазиће се ресторан и кафић те садржаји за дјецу. Дервента ће тако добити савремено опремљени  хипермаркет прехране и технике.

„Наша мисија је пружити сваком купцу најбољи омјер квалитете и цијене кроз врхунску  услугу те пажљиво одабран асортиман квалитетних и повољних роба са нагласком на домаће. Настојимо да испунимо очекивања купаца“, истакли су у „Роботу“

Друштвено одговорна компанија „Робот“ учествује у многобројним донацијама и спонзорствима и увијек је ту да пружи руку подршке онима којима је она потребна.Из компаније најављују донацију дервентском  Удружењу родитеља дјеце и омладине са посебним потребама и инвалидних особа „Сунце“, која ће бити уручена приликом отварања трговачког центра.