Јавни позив за избор најбољег спортисте за 2020.године

IMG_3788 (1)
Nov 26 2020

Као и претходних и ове године Дервентски лист  организује избор најбољих спортиста Дервенте у  женској и мушкој конкуренцији те избор најбољег спортског колектива,најбољег резултата на такмичењу  и најперспективнијег  спортисте .Предлагање кандидата траје до 7.децембра.

У јавном позиву за предлагање кандидата наведено је да право да предложе кандидате имају спортски клубови,установе,предузећа,удружења грађана,мјесне заједнице и друга правна лица.Предлагач је дужан да приједлог достави и образложи на прописаном обрасцу  и достави доказе о оствареним резултатима на званичним такмичењима.

За избор набољег спортисте нема старосних ограничења док је у категорији за најперспективнијег спортисту горња старосна граница 16 година ( рођени 1.1.2004.године  и млађи).

Пријаве се предају у редакцији Дервентског листа или путем електронске поште на адресу derventskilist@gmail.com до понедјељка, 7.децембра 2020.године до 12 часова. Обрасци за пријаве су доступни  у редакцији Дервентског листа и на интернет порталу www.derventskilist.net