ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДНЕ СУБЈЕКТЕ

Starting Date26.06.2024

РЕПУБЛИКА СРПСКА                                                                      

ГРАД ДЕРВЕНТА

ГРАДОНАЧЕЛНИК 

ГРАДСКА УПРАВА

ОДЈЕЉЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДУ И

ДРУШТВЕНЕ ДЈЕЛАТНОСТИ

 

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДНЕ СУБЈЕКТЕ

Обавјештавају се привредни субјекти са подручја Града Дервента  да је отворен Четврти јавни позив за достављање пројектних приједлога који се финансира у оквиру пројекта Challenge to Change 3.0.

Рок за достављање пројектних приједлога је 01. јул 2024. године до 16.00 часова.

Циљ Позива је подршка иновативним пословним идејама, производима или услугама које могу довести до повећања конкурентности, смањења незапослености и одрживог социо-економског развоја Републике Српске/БиХ.

На предметни позив могу се пријавити профитно оријентисани привредни субјекти који су регистровани у Републици Српској/БиХ, који обављају регистровану дјелатност најмање 6 мјесеци до дана истека рока за пријаву на Четврти јавни позив, те који су у стању да осигурају суфинсирање од најмање 50% укупне вриједности пројекта (више видјети u Водичу за апликанте на стр. 5).

Укупан буџет Позива износи 400 000 евра, док је износ гранта по пројекту ограничен за start-up бизнисе до 10 000 евра и зреле привредне субјекте до 30 000 евра.

У прилогу се налази  Апликациони пакет, а детаљне информације о позиву доступне су ОВДЈЕ

Молимо апликанте из Републике Српске да на имејл fondovieu@meoi.vladars.rs потврде пријаву приједлога пројекта у оквиру овог позива.