Делегација ЈКУП „Комуналије“ разговарала са градоначелником Симићем

delegacija Velike Kladuše 005
Mar 15 2021

Делегација ЈКУП „Комуналије“ из Велике Кладуше  боравила је у службеној посјети Дервенти. Директор предузећа Амир Ђогић ,са стручним сарадницима, разговарао је са градоначелником Милорадом Симићем  о могућностима подизања пословне сарадње „Комуналија“ и њених организација са привредним друштвима у Дервенти  на један виши ниво.

„Комуналије“ са својим зависним друштвом „Алатуша“ имају већ  одређене пословне односе са привредним субјектима у Дервенти па је ово била идеална прилика да презентују свој асортиман и новине.

Градоначелник Симић је у разговору са делегацијом изразио задовољство чињеницом да се младим људима,који воде „Комуналије“, пружила прилика да учествују у развоју своје општине.                        „Захваљујући добрим односима са Великом Кладушом , Дервента остаје отворена  за помоћ и повезивање бизниса између  привредника обје локалне заједнице“, поручио је Симић.

Након сусрета са градоначелником ,а на његову препоруку, гости су посјетили и неколико успјешних привредних субјеката у Дервенти како би се упознали са њиховим радом и плановима те разговарали о успостављању одређених видова  сарадње.

Иначе,поред основне дјелатности ЈКУП “Комуналије” д.о.о. Велика Кладуша, обавља и низ других дјелатности као што су трговачка и угоститељска дјелатност, управљање и одржавање јавних паркиралишта,  све врсте грађевинских услуга, одржавање градске чистоће, зимска служба  и друге док  њихово зависно друштво „Алатуша“  има пет пословних јединица у којима се између осталог производи конфекција  и  четке.

У делегацији су поред директора Ђогића били и његови стручни сарадници Аладин Зулић и Адијан Сефић, а службену посјету Дервенти организовао је Ервин Абдић,савјетник начелника за корпоративно управљање  и комуникације Велике Кладуше.