Дан ученичких постигнућа у ОШ „Ђорђо Панзаловић“ у Осињи

1-8
Jun 03 2019

На манифестацији „Дан  ученичких постигнућа“ ученици и наставници  ОШ „Ђорђо Панзаловић су родитељима и многобројним гостима представили своје резултате у протеклој години. С поносом су истакли да су задовољни и срећни што су у протеклој години остварили завидне резултате у свим наставним и ваннаставним  активностима. То најбоље показују успјеси на многобројним такмичењима  из математике,информатике,њемачког и енглеског језика, вјеронауке ,физике  и на спортским такмичењима.

На приредби ,која је одржана у Дому културе у Осињи  ученици су показали своје умијеће у рецитовању, ,плесу, глуми,писању литерарних радова.

Директор школе Жељко Стјепановић  је изразио задовољство постигнутим резултатима и ученицима и наставном особљу школе пожелио још више успјеха у савладавању  школских обавеза.Овом приликом уручене су захвалнице појединцима и предузећима за унапређење васпитно-образовног рада. Захвалнице су добили начелник општине Милорад Симић, предузећа „Нивекс“,“Санино“,“Колор-Б“,“Феромастер“, „ Пећић Комерц“, Станиша Продић, Маринко Бабић, Марио Панзаловић,Марко Ђураш,Станоје Димитрић,Предраг Тривуновић, Ратко Пећић,Драго Наградић и Чедо Кршић.