Simić kandidat SNSD za načelnika

IMG_5350
Jul 03 2020

Predsjedništvo OO Saveza nezavisnih socijaldemokrata Dervente odlučilo je da će kandidat za načelnika na predstojećim Lokalnim izborima 2020 biti Milorad Simić. Simić će tako u borbu za peti mandat na čelu naše opštine.

Predsjedništvo je povjerenje Simiću pružilo zbog dosadašnjih rezultata na razvoju opštine, ali i rezultata koje je ostvarila stranka.

Kandidaturu doživljavam kao priznanje za postignute rezultate tokom prethodna četiri mandata, ali istovremeno i kao opredjeljenje za nastavak dosadašnjem putem razvoja i napretka. Pred nama su u narednom periodu brojni ozbiljni izazovi u mnogim oblastima. Prventsveno na planu podizanja standarda života stanovništva,što podrazumijeva stvaranje ambijenta za još više rada i bolje zarade. Moramo nastaviti da razvijamo toleranciju u društvu,da unapređujemo komunalnu infrastrukturu. Kao i do sada prioritet će biti privreda koja je okosnica svega  pa će značajna pažnja biti posvećena onima koji rade i stvaraju nove vrijednosti. Uz dužnu pažnju prema onima koji iz svijeta dođu i investiraju  kod nas ,a kojih je u Derventi koncentrisano najviše,uvažavamo  i naše domaće investitore kojih nema malo i koji imaju značajnu ulogu u društvu.Sve to bi trebalo da doprinese boljim životnim uslovima  i motivisalo bi ljude da manje odlaze sa ovih prostora“, rekao  je Simić.

Šef Opštinskog izbornog štaba Igor Žunić je rekao  da će u petak biti potpisani sporazumi sa koalicionim partnerima SP, DNS, Ujedinjene Srpske, NDP i HDZ, kao i sa nekoliko neparlamentarnih stranaka, te dodao da paralelno sa ostalim predizbornim aktivnostima teče formiranje liste kandidata za odbornike u Skupštini opštine.