Novogodišnji paketići za članove Udruženja “Sunce”

LIFE PROJEKAT 094
Dec 27 2018

Članovi Udruženja roditelja i djece sa posebnim potrebama “Sunce” su prigodnim programom ,kroz igru i pjesmu,zahvalili načelniku  opštine Derventa Miloradu Simić koji ih je, i ove godine, obradovao novogodišnjim paketićima. Njihovoj radosti pridružili su se i učenici petog razreda OŠ „Nikola Tesla“,učiteljice Nataše Plavšić i takođe se predstavili prigodnim programom.

Novogodišnje paketiće je članovima udruženja pripremilo i humanitarno udruženje „Adra“ ,a u ime ovog udruženja paketiće su podijelili Velinka i Pero Lalić,a za dio korisnika paketiće je darovalo  i preduzeće „K-UNI“ .Po riječima predsjednika udruženja Tatjane Spasojević  u narednim danima će biti podijeljeno još paketića od strane „Unika“ osiguranja i Opštinskog odbora SNSD-a.

Spasojevićka je istakla da je ova godina bila i uspješna i teška , neke probleme su uspjeli riješiti,ali neki ih čekaju u 2019. godini.

„Svake godine načelnik opštine,koji je i počasni član Udruženja,daruje novogodišnje paketiće svim članovima, bez obzira na njihov uzrast. Jedan lijep gest, to je nešto materijalno što znači djetetu koje se raduje slatkišima, a nama roditeljima šalje dublju poruku da nismo sami, da se misli na naše probleme i izazove sa kojima živimo“, rekla je Spasojevička.