Од 28. децембра „Дервентске зимске вечери“

Dec 21 2023

Од 28. до 30. децембра Дервенту ће бројним садржајима на Тргу ослобођења обoгатити манифестација „Дервентске зимске вечери“.

„Са овом манифестацијом почињемо у четвртак, 28. децембра у 17 часова зимским базаром који ће трајати три дана. Наравно и ове године ту су „Мото Мразеви“ који ће дан касније, тачније у петак 29. децембра ујутро кренути у обилазак вртића, школа и Центра „Будућност“, послије чега ће се у 11.30 часова придружити прослави дјечије Нове године испред Градске управе“, кажу из Туристичке организације Дервента и Народне библиотеке „Бранко Радичевић“, који ову манифестацију организују уз подршку Градске управе.

Оргaнизатори наводе да ће у програму дјечије Нове године наступати малишани из вртића „Трол“ и Клуба за дјецу „Бамби“ и ученици освновних школа.

„Петак ћемо заокружити концертом групе „Деминутив“ од 20 до 22 часа, а суботу 30. децембра од 20 до 22 часа употпуниће концерт Горана Тешановића Теше и наступ сестара Новић, као и представници града на фестивал “Ритам Европе””, истичу из Туристичке организације која је задужена за организацију поменутих концерата.