Уручене захвалнице истакнутим волонтерима

Zahvalnice za volontere,jpg
Dec 05 2019

Поводом 5.децембра ,Међународног дана волонтера , секретар Општинске организације Црвеног крста  Радислав  Кујунџић  је истакнутим волонтерима уручио захвалнице Црвеног крста.За изражену хуманост, племенитост,пружену помоћ ,доброту и љубав према човјеку  захвалнице су уручене Кати Ступар, Ђури Стојићу,Заиму  Мујкановићу, Марку Кузмановићу,Бранку Николићу, Слађану Богдановићу и Остоји Танасићу.

Заим  Мујакновић  је волонтер од 2002.годинеи истиче  да му ова захвалница много значи иако сматра да сваки нормалан човјек треба да помаже онима којима је помоћ потребна ако је то у могућности.

Ката Ступар је дугогодишњи волонтер,још од студентских дана  и истиче да је хуманост најљепша људска особина.“Придружила сам се организацији Црвеног крста чим сам се доселила у Дервенту, 1996.године и дуги низ година сам водила подмладак ове организације, припремала ђаке и заједно са њима учествовала  на свим такмичењима. Могу да се похвалим једном лијепом успоменом,а то је да сам освојила три прва мјеста на републичком такмичењу у палам.Читав радни вијек дјецу сам учила најљепшим врлинама које сваки човјек треба да има“, рекла је Ступарева.