Свечано отворена нова управна зграда и логистички центар компаније „Фруцта траде“

fructa trade
Jul 08 2019

Једна под водећих компанија у сектору производње, велепродаје и малопродаје у Републици Српској и БиХ, „Фруцта траде“  свечано је у петак отворила нову управну зграду и логистички центар у Дервенти. Нова управна зграда и логистички центар су круна двадесетпетогодишњег  пословања ове дервентске фирме.Објекат се простире на око 12 хиљада квадратних метара  и налази се у индустријској зони у Дервенти. Ова компанија има 41 пословни   објекат  широм БиХ који послују под називом „Корт“,а власник компаније Душко Рељић истиче да послује у свим градовима ,од Зворника до Цазина.

„Ово је значајан дан за нашу компанију .Данас отварамо нови  логистички центар и нову управну зграду желећи да будемо што боље снабдијевени ,да имамо што бољу услугу у нашим маркетима и да нашим упосленицима обезбиједимо што боље услове за рад.За ово нисам заслужан само ја, ово је заслуга и мојих сарадника“,рекао је Рељић у изјави за медије , нагласио да компанија запошљава око 1.200 радника те додао : „ Овдје ће бити  педесетак нових радних мјеста и ми се надамо да ћемо и у будућности ширити посао и да ће бити још примања радника“.

Опредјељење компаније је да уз квалитетан рад , кроз унапређење технологије , чување и излагање робе уз невјероватно прихватљиве цијене, постигну  врхунске резултате . Поручују да ће и у будућности радити да буду још бољи и квалитетнији на тржишту  како би задовољили купце и пословне партнере.

Начелник општине Милорад  Симић је изразио задовољство што поред страних инвеститора ,крупним корацима напријед иду и домаћи привредници, а „Фруцта траде“ је једна од најуспјешнијих и највећих  што говори и податак о броју запослених „У дервентској слици,колориту ово је још један успјех убиљежен у разгледницу Дервенте. И у оних 344,5 милиона извоза, „Фруцта траде“  сигурно заузима врло значајно мјесто.Хоћу да вјерујем да ће то бити и бољи резултат на крају  2019.године“, рекао је начелник Симић, у изјави за медије.

Поред многобројних пословних партнера и сарадника свечаности су присуствовали  и начелници Општина Брод , Пелагићево и Зворник те многобројни други гости.