Сазив 32. сједнице Скупштине општине Дервента

Oct 23 2019

 

Сазив 32. сједнице Скупштине општине Дервента

 

     

            Предсједник Скупштине општине Дервента, Маријан Кљајић, сазвао је 32. сједницу Скупштине општине Дервента  за сриједу, 30. октобар 2019. године, са почетком у 10 часова.

            За дневни ред  32. сједнице предложено је 11 тачака.

            Након усвајања Записника са 31. сједнице Скупштине општине и „Актуелног часа“, Скупштина општине Дервента, на 32. сједници, разматраће Приједлог одлуке о покретању поступка за додјелу статуса града општини Дервента; Приједлог одлуке о изради измјене дијела Регулационог плана „ГРАД“; Нацрт одлуке о измјенама и допунама Одлуке о усвајању Буџета општине Дервента за 2019. годину- Ребаланс Буџета општине за 2019. годину; Нацрт одлуке о усвајању Буџета општине Дервента за 2020. годину; Нацрт одлуке о комуналном реду; Приједлог одлуке о расписивању поновног Јавног конкурса за избор и именовање директора Јавне установе „Центар за социјални рад Дервента“,Дервента.

            На 32. сједници ће се разматрати Приједлог рјешења о разрјешењу дужности члана Управног одбора Јавне установе „Центар за социјални рад Дервента“, Дервента и Приједлог рјешења о именовању вршиоца дужности члана Управног одбора Јавне установе „Центар за социјални рад Дервента“, Дервента, а након тога и Приједлог одлуке о расписивању Јавног конкурса за избор и именовање једног члана Управног одбора Јавне установе „Центар за социјални рад Дервента“, Дервента.