Полагање за ученичко звање за жути појас

polaganje za žuti pojas 2018 (1)
Dec 19 2018

Протеклог викенда је организовано полагање ученичког звања чланова карате клуба Дервента. Полагање је одржано у сали ОШ  „Никола Тесла“ за ученичко звање за жути појас, пред комисијом која је именована од стране ЈКА Схотокан Савеза Републике Српске: предсједник комисије Радуловић Милорад (9.дан) и члан комисије Видић Саша (2.дан).

Полагање је састојало из два дјела испитног програма техника и ката, а оцјене су на крају сабиране. Елементи, које су чланови показали, су познавање назива технике, распознавање регије на коју се примјењују ударци(глава, стомак и ноге), издисај приликом ударца, те извођење кате у другом дјелу испитног програма.

Комисија је задовољна оним што су показали чланови,а похвале су добили чланови који су се показали најспремније, најсигурније и који су најквалитетније одрадили испитни програм, а то су : Николић Тамара, Николић Лана, Ђујић Катарина, Михајловић Владимир, Добрић Тамара и Вујичић Анђела.

Такмичари Николић Тамара, Николић Лана и Добрић Тамара показали су одличну координацију покрета,снагу,усмјереност,дисање и ритам, те показали одличан напредак у сопственом развијању,посвећеност тренинзима и одличним резултатима на такмичењима чиме су заслужено били најбољи на полагању за ученичка звања.

За жути појас положили су:Михајловић Владимир, Вујичић Анђела, Ђујић Катарина, Ђујић Милош, Николић Тамара, Николић Лана, Мартић Марија, Добрић Тамара, Видић Немања и Нинковић Симона.

Карате клуб Дервента завршава са тренизима у овом полугодишту и заказује нове тренинге са почетком школске године 4.фебруара 2019.године, када ће бити организован и упис нових чланова у клуб.