Подршка Дервенти за реализацију још једног значајног пројекта

savjet-za-bez-saobracaja-dervneta
Oct 29 2018

Чланови Савјета за безбједност саобраћаја из Дервенте Синиша Ђекић, Славен Теофиловић и Александар Ђекић присуствовали су седмој Међународној конференцији о безбједности саобраћаја у локалној заједници ,одржаној 25.и 26.октобра у Бањој Луци.

На конференцији је Дервента похваљена као једна од најбољих локалних заједница  у Републици Српској која се залаже за безбједност свих учесника у саобраћају, а посебно дјеце. О овоме говори и чињеница да је Савјет за безбједност саобраћаја  провео све активности које је покренула Агенција за безбједност саобраћаја РС ,а које се односе на едукацију свих учесника у саобраћају и у сарадњи са Агенцијом и локалном заједницом реализовао значајан пројекат-постављање „лежећег полицајца“ испред Основне школе „19.април“ у Дервенти.

„Захваљујући ангажовању предсједника Савјета Синише Ђекића издвојена су средства за реализацију још једног значајног пројекта који ће допринијети већој безбједности учесника у саобраћају испред ОШ „Никола Тесла“.Ради се такође о постављању „лежећег полицајца“,рекао је Теофиловић.

Конференција је била прилика да се усвоје и нова знања и идеје о унапређењу рада овог локалног тијела.