Обавјештење о расписаном јавном позиву у оквиру пројекта ACCELERATOR

Starting Date07.09.2018 Ending Date07.10.2018

Republička agencija za razvoj MSP info@rars-msp.org

Поштовани,

Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа расписала је данас јавни позив за учешће у aкцелератор пилот програму.

Програм је намјењен почетницима у пословању заснованoм на иновацији, знању и новим технологијама са потенцијалом раста, који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге.

Програм се састоји од три фазе: програма пред-акцелерације, акцелерације и програма раста. Подршка у оквиру програма обухвата бесплатну обуку, бесплатну савјетодавну подршку из одређених области, бесплатно коришћење простора за рад у оквиру пословног инкубатора, административну и техничку подршку за коришћење средстава из различитих програма финансирања, могућност представљања пословних планова потенцијалним  инвеститорима, промоцију и међународно повезивање.

Позив је отворен за све креативне особе са подручја Републике Српске/БиХ које имају иновативне пословне идеје и намјеру да оснују предузеће у РС током акцелератор програма или већ имају регистровано предузеће не старије од 18 мјесеци.

Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу, финансијско посредовање, неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца којег могу пронаћи на веб страници Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа http://www.rars-msp.org/sr/news/n1062 и Предузетничком порталу Републике Српске http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/obezbijedite-uces-e-u-akcelerator-pilot-programu/.

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: info@rars-msp.org најкасније до 7. октобра 2018. године са назнаком „Пријава за учешће у акцелератор пилот програму“.

Позив је расписан у оквиру пројекта предузећа ACCELERATOR – „Развој акцелератора за обезбјеђење бољег приступа финансирању за иновативна МСП“.

Програм се организује у сарадњи са Агенцијом за економски развој града Приједора – ПРЕДА  и пројектом FORESDA који подржава развој иновација и конкурентности кроз међусекторску сарадњу.

Пројекте ACCELERATOR и FORESDA суфинансира Европска унија из средстава ERDF и IPA фондова у оквиру Дунавског транснационалног програма.

Молимо вас да информацију о овом јавном позиву подијелите на сајту и  другим друштвеним  мрежама своје организације како би била што доступнија  потенцијалним полазницима.

Захваљујемо унапријед на подршци.

За све додатне информације стојимо на располагању.

С поштовањем,