ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ДЕРВЕНТА

Конкурси и огласи

СпортВријеме

12.07.2017 13:57:26 [Сједнице СО]

Сазив 10. сједнице Скупштине општине Дервента (8282 прегледа) (79 KB)

Предсједник Скупштине општине Дервента, Маријан Кљајић, сазвао је 10. сједницу Скупштине општине Дервента  за четвртак, 20. јула 2017. године, са почетком у 10 часова.

            За Дневни ред 10. сједнице предложено је 18 тачака. Након усвајања Записника са 9. сједнице Скупштине општине Дервента и „Актуелног часа“, Скупштина општине Дервента разматраће Приједлог закључка о утврђивању Нацрта Просторног плана Општине Дервента до 2033. године и Приједлог закључка о утврђивању Нацрта Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину Просторног плана Општине Дервента до 2033. године.

            Након докумената везаних за Просторни план општине, одборници ће разматрати Приједлог Етичког кодекса Скупштине општине Дервента,   Приједлог одлуке о додјељивању Великогоспојинске повеље са златним грбом Општине Дервента у 2017. години Јавној здравственој установи Дом здравља Дервента и Приједлог одлуке о додјељивању Великогоспојинске повеље са златним грбом Општине Дервента у 2017. години др Жељку Стајчићу.

            На дневном реду 10. сједнице наћи ће се  Приједлог одлуке о расписивању јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у својини Републике Српске на подручју општине Дервента путем прибављања писаних понуда, те Приједлог одлуке о допуни Одлуке о одређивању имена улица у граду Дервента.

            На 10. сједници одборници Скупштине општине из области социјалне заштите разматраће  Извјештај о раду Првостепене стручне комисије за процјену потреба и    усмјеравање дјеце и омладине са сметњама у развоју и             Анализу стања и потреба социјално најугроженијих категорија и корисника  права на новчану помоћ.

            Кад су у питању кадровска рјешења, Скупштина општине ће  разматрати Приједлог рјешења о о разрјешењу вршиоца дужности начелника Одјељења за борачко-инвалидску заштиту, Приједлог рјешења о разрјешењу директора Јавне установе „Туристичка организација општине Дервента“, Дервента, Приједлог рјешења о именовању вршиоца дужности директора Јавне установе „Туристичка организација општине Дервента“, Дервента и Приједлог рјешења о предлагању кандидата за члана Школског одбора Јавне установе Средњошколски центар „Михајло Пупин“ Дервента.

            И на крају сједнице, Скупштина општине Дервента у функцији Скупштине Јавног предузећа „Дервентски лист и Радио Дервента“ д.о.о. Дервента, разматраће Извјештај Комисије за избор и именовање по јавном конкурсу за избор и именовање три члана Надзорног одбора Јавног предузећа „Дервентски лист и Радио Дервента“ д.о.о. Дервента са Ранг листом  и препоруком за прва три кандидата, Приједлог рјешења о разрјешењу чланова Надзорног одбора ЈП „Дервентски лист  и Радио Дервента“ д.о.о. Дервента и Приједлог рјешења о именовању чланова  Надзорног одбора ЈП „Дервентски лист и Радио Дервента“ д.о.о. Дервента.Број прегледа: 108

Назад
Врх странице
Буџет


Скупштински материјалЈавне расправеЛинкови

Grb Општина Дервента
ЈИБ: 4400164060007
Шифра: 027
Жиро рачун:
5550080125200339

Контактне информације
Адреса: Трг ослобођења 3
Телефон: +387 53 315 106
Факс: +387 53 315 105

Email: info@derventa.ba
Сервисне информације