ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ДЕРВЕНТА

Конкурси и огласи

СпортВријеме

20.03.2017 14:32:30 [Протокол]

Рукометни клуб "Дервента" освојио КУП Републике Српске

Рукометни клуб "Дервента" побједник је КУП-а Републике Српске у рукомету,који је овог викенда одржан у Спортско-културном центру у Дервенти. Дервентски рукометаши су у финалној утакмици побиједили екипу "Славије" из Источног Сарајева.Утакмица је завршена резултатом 34:28 у корист домаћина.
Поред екипа "Дервенте" и "Славије" на турниру су учествовале и екипе "Слоге" из Добоја и "Приједора" из Приједора.
За најбољег голмана проглашен је Драган Старчевић,за најбољег играча Славен Шијаковић,оба из Рукометног клуба "Дервента". Најбољи стријелац је Борис Вулетић из Рукометног клуба "Славија" из Источног Сарајева.
Предсједник Управног одбора Рукометног клуба "Дервента" Чедо Вујичић је изјавио да је ово први озбиљни трофеј који су освојили у Републици Српској и БиХ."То није значајно само за нас,већ за цијели спорт и општину Дервента.Све је протекло у најбољем реду, честитке "Славији" која је изненадила избацивањем екипе "Слоге у полуфиналу",рекао је Вујичић.
Тренер Рукометног клуба "Дервента" Зоран Докић је изјавио да су апсолутно
заслужили да освоје КУП, захвалио се публици и свим другима који су помогли организацију овог такмичења у Дервенти.                                                             Борис Тешановић, тренер Рукометног клуба "Славија" честитао је Дервенћанима побједу и похвалио организаторе као добре домаћине.
Прелазни пехар побједнику КУП-а уручио је предсједник Рукометног савеза Републике Српске Здравко Миличевић,а пехар у трајно власништво начелник општине Милорад Симић.
Побједничкој екипи припала је и новчана награда у износу од 1.000 КМ, а дервентска екипа је наступила у саставу: Шкрга,Старчевић,Божић,Сибинчић, Шијаковић, Драгичевић, Земуновић,Милинковић,Марковић,Лазић,Стојић,Станковић, Ивановић, Пејић,Зекић и Ножица.Број прегледа: 170

Назад
Врх странице
Буџет


Скупштински материјалЈавне расправеЛинкови

Grb Општина Дервента
ЈИБ: 4400164060007
Шифра: 027
Жиро рачун:
5550080125200339

Контактне информације
Адреса: Трг ослобођења 3
Телефон: +387 53 315 106
Факс: +387 53 315 105

Email: info@derventa.ba
Сервисне информације