ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ДЕРВЕНТА

Конкурси и огласи

СпортВријеме

04.12.2017 14:46:15 [Протокол]

Ново признање начелнику Симићу и Општини Дервента

Дирекција европске агенције за избор Најменаџера  БиХ, Југоисточне и  Средње Европе  односно међународни европски жири ове агенције,са сједиштем у Босни и Херцеговини,састављен од угледних менаџера и научних радника,донио је одлуку да се једна од престижних награда ове Дирекције,а у оквиру 37. додјеле награде „Европски –БХ Најменаџер и Најкомпанија године“ додијели начелнику општине  Милораду Симићу као „Најначелнику 2017“   Општини Дервента специјално признање „Најбоља општинска администрација“.

„Награда се додјељује за одлично вођење општине, за изванредне резултате  рада и обезбјеђење  и настојање да Дервента буде град угодног живљења ,те за стране привредне инвестиције“,стоји у образложењу жирија.

Награда ће начелнику Симићу бити уручена на свечаној церемонији у Банском двору у Бањалуци, у четвртак 7.децембра 2017.године

У више деценија свог постојања награда“Најменаџер“ је постала препознатљива , призната и позната као мјерило успјеха менаџера и њихових компанија. Награду је покренула међународна заједница  за ширу регију, заједно са домаћим асоцијацијама бизниса. Имиџ и углед овог признања стечен је, прије свега, јер се награда додјељује искључиво за конкретне резултате  које је компанија односно особа постигла у пракси, гдје су видљиви конкретни резултати рада и нема никакве везе са политиком.                     Од укупно ове године око 2.000  номинованих од стране привредних комора, удружења привредника , бизнисмена и појединаца, независни жири  агенције ће ове године  додијелити 20 награда  у више категорија: за мали, средњи и велики бизнис те наградити оне који нису директно у бизнису али који стварањем амбијента за бизнис увелико доприносе укупном развоју. У ову категорију спадају  и награде најградоначелник-најначелник, најминистар, најамбасадор као и награде људима из науке и културе,спорта медија.Неки  од добитника ове награде су амбасадор ОСЦЕ  Ђонатан Мур, амабасадор Аустрије у БиХ  Мартин Памер, Пхилип Зептер (Зептер Гроуп-Монако),Тони Меггле (Мљекаре Меггле-Њемачка),  Јоже Цоларич(Крка, Словенија), Зоран Јанковић(градоначелник Љубљање), Марек Вархол( Атлантиц Цо-Француска),Зоран Заев (премијер Македоније), Филип Вујановић ( предсједник Црне горе) те ранији и садашњи амбасадори САД,Њемачке ,Кине,Србије,Словеније, Чешке Републике, Хрватске, Мађарске,Црне Горе,Италије, Пољске.Пројекат је потекао из САД и има подршку међународне заједнице.

 Број прегледа: 121

Назад
Врх странице
Избори 2018БуџетСкупштински материјалЈавне расправе


Линкови

Grb Општина Дервента
ЈИБ: 4400164060007
Шифра: 027
Жиро рачун:
5550080125200339

Контактне информације
Адреса: Трг ослобођења 3
Телефон: +387 53 315 106
Факс: +387 53 315 105

Email: info@derventa.ba
Сервисне информације