Uručena priznanja i zahvalnice povodom obilježavanja 100 godina FK “Tekstilac”

IMG_0687
Aug 21 2019

Na prigodnoj svečanosti povodom obilježavanja stogodišnjice postojanja derventskog fudbalskog kluba „Tekstilac“,koja je održana u ponedjeljak (19.8.) u motelu „Dvor“, uručena  su priznanja i zahvalnice svima koji su svojim radom i angažovanjem doprinijeli razvoju kluba.

Zahvalnice su uručene:Fudbalskom savezu Republike Srpske, Vladi Bijeliću,Miroslavu Liščiću,Borislavu Railiću,Tihomiru Tominčiću, Borisu Nikoliću,Davoru Pijetloviću,Predragu Driniću,Đorđu Tominčiću,Zlatku Šogoroviću,Dejanu Plisniću  te Domu zdravlja Derventa, Policijskoj stanici  Derventa i  JP Derventski list  i Radio Derventa.

Svečanosti je prisustvovao i generalni sekretar Fudbalskog saveza RS Goran Ćejić koji je rukovodstvu i igračima „Tekstilca“ čestitao jubilej. „Želim vam da ostvarite sve svoje ciljeve i sasvim sam siguran da ćete u tome i uspjeti. Ovaj stogodišnjak ima čvrste temelje  na kojima ćete podići još mnogo spratova“,rekao je Ćejić .

FK „Tekstilac“ je od strane Fudbalskog saveza Republike Srpske nagrađen Zlatnom plaketom.

Priznanja su uručena načelniku opštine Miloradu Simiću, te privrednicima Savi Ružojčiću, Bojku Gatariću, Milanku Baleševiću,Dušku Reljiću i veteranu kluba Miloradu Subiću.

Zahvalnice i priznanja je uručio predsjednik FK Tekstilac“ Predrag Drinić.