Svečno otvorena nova upravna zgrada i logistički centar “Fructa trade”

fructa trade
Jul 08 2019

Jedna pod vodećih kompanija u sektoru proizvodnje, veleprodaje i maloprodaje u Republici Srpskoj i BiH, „Fructa trade“  svečano je u petak otvorila novu upravnu zgradu i logistički centar u Derventi. Nova upravna zgrada i logistički centar su kruna dvadesetpetogodišnjeg  poslovanja ove derventske firme.Objekat se prostire na oko 12 hiljada kvadratnih metara  i nalazi se u industrijskoj zoni u Derventi. Ova kompanija ima 41 poslovni  objekat  širom BiH koji posluju pod nazivom „Kort“,a vlasnik kompanije Duško Reljić ističe da posluje u svim gradovima ,od Zvornika do Cazina.

„Ovo je značajan dan za našu kompaniju .Danas otvaramo novi  logistički centar i novu upravnu zgradu želeći da budemo što bolje snabdijeveni  ,da imamo što bolju uslugu u našim marketima i da našim uposlenicima obezbijedimo što bolje uslove za rad.Za ovo nisam zaslužan samo ja, ovo je zasluga i mojih saradnika“,rekao je Reljić u izjavi za medije, naglasio da komapnija zapošljava oko 1.200 radnika te dodao : „ Ovdje će biti  pedesetak novih radnih mjesta i mi se nadamo da ćemo i u budućnosti širiti posao i da će biti još primanja radnika“.

Opredjeljenje kompanije je da uz kvalitetan rad , kroz unapređenje tehnologije , čuvanje i izlaganje robe uz nevjerovatno prihvatljive cijene, postignu  vrhunske rezultate . Poručuju da će i u budućnosti raditi da budu još bolji i kvalitetniji na tržištu  kako bi zadovoljili kupce i poslovne partnere.

Načelnik opštine Milorad  Simić je izrazio zadovoljstvo što pored stranih investitora ,krupnim koracima naprijed idu i domaći privrednici, a „Fructa Trade“ je jedna od najuspješnijih i najvećih  što govori i podatak o broju zaposlenih „U derventskoj slici,koloritu ovo je još jedan uspjeh ubilježen u razglednicu Dervente. I u onih 344,5 miliona izvoza, „Fructa Trade“  sigurno zauzima vrlo značajno mjesto.Hoću da vjerujem da će to biti i bolji rezultat na kraju  2019.godine“, rakao je načelnik Simić novinarima.

Pored mnogobrojnih poslovnih partnera i saradnika svečanosti su prisustvovali  i načelnici Opština Brod , Pelagićevo i Zvornik te mnogobrojni drugi gosti.