Saziv 29. sjednice Skupštine opštine Derventa

Jun 19 2019

Saziv 29. sjednice Skupštine opštine Derventa

 

 

            Predsjednik Skupštine opštine Derventa, Marijan Kljajić, sazvao je 29. sjednicu Skupštine opštine Derventa  za četvrtak, 27. juna 2019. godine, sa početkom u 10 časova.

            Za dnevni red  29. sjednice predloženo je 13 tačaka.

            Nakon usvajanja Zapisnika sa 28. sjednice Skupštine opštine i „Aktuelnog časa“, Skupština opštine Derventa na 29. sjednici razmatraće Prijedlog odluke o donošenju dijela Regulacionog plana „CENTAR ISTOK-CENTAR ZAPAD-BLOK br.4“, Nacrt odluke o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju budžeta opštine Derventa za 2019. godinu- Rebalans Budžeta opštine Derventa za 2019. godinu, Prijedlog odluke o imenovanju članova Foruma za bezbjednost građana opštine Derventa i      Prijedlog odluke o utvrđivanju tržišne vrijednosti za gradsko građevinsko zemljište za Živković (Slobodan) Branislava iz Dervente.

           

            Skupština opštine Derventa će na 29. sjednici razmatrati Prijedlog rješenja o razrješenju direktora Javne ustanove „Centar za socijalni rad Derventa“ i Prijedlog rješenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora ove javne ustanove do završetka postupka javne konkurencije.

 

            Na dnevnom redu 29. sjednice razmatraće se nekoliko informacija i to: Informacija o poslovanju privrede na području opštine Derventa u 2018. godini; Informacija o radu  Prvostepene stručne komisije za utvrđivanje sposobnosti lica u postupku ostvarivanja prava iz socijalne zaštite i utvrđivanje funkcionalnog stanja korisnika; Informacija o preventivnoj zdravstvenoj zaštiti stanovništva opštine Derventa  u 2018. godini; Informacija o stanju narkomanije na području opštine i mjere za njeno suzbijanje i Informacija o uslovima i životu omladine na području opštine.