Otvoren novi poslovni objekat preduzeća “Goldi”

IMG_3264
Dec 09 2019

Preduzeće „Goldi“otvorilo je u subotu svoj deseti i  najveći maloprodajni objekat, površine 550 kvadratnih metara .Objekat se nalazi u Lugu i otvoren u godini kada preduzeće proslavlja 25 godina postojanja i uspješnog rada.

„Velika je radost i zadovoljstvo što su ljudi prepoznali naš kvalitet i način rada.Cilj nam je da proširimo asortiman robe i uslugu podignemo na viši nivo i nadam se da ćemo u tome uspjeti“, rekao je prilikom otvaranja Rade Radić, vlasnik „Goldija“. On je firmu osnovao 1994.godine i u prostorijama porodične kuće otvorio prvu prodavnicu pod istoimenim nazivom, a istu takvu je imao i u svom rodnom selu, na očevom imanju u Gornjim Smrtićima. Danas ima deset maloprodajnih objekta u Derventi ,od toga tri u ruralnom području u Kalenderovcima ,Trstencima i Sočanici,a takođe  i tri poljoprivredne apoteke u Derventi, Osinji i Kalenderovcima.

Novoizgrađeni objekat Radić je svečano otvorio sa načelnikom Miloradom Simićem.

„Porodična firma „Goldi“ traje već 25 godina. Oni imaju veliku ljubav i opredjeljenje da rade i ja sam zaista srećan da sam bio u prilici da učestvujem u ovom svečanom činu otvaranja još jednog objekta. Ovo je jedan od 824 privredna subjekta u Derventi ,što većih što manjih, do kojih mi je jako stalo. Oni čine Derventu, ono što ona jeste, dobro privredno okruženje. Moje čestitke porodici  i ova firma može poslužiti kao primjer da treba voljeti i htjeti i da će se uspjeti. Mi iz administracije ne trebamo ničim da odmažemo,trebamo da budemo servis građana,što i jesmo“, rekao je načelnik Simić.

Posao u novom objektu dobilo je osam novih radnika tako da ovo porodično preduzeće danas ima 72.zaposlenih.