Наредно скупштинско засједање 16.јула

27.kolegijum
Jul 09 2019

Тридесета сједница Скупштине општине Дервента биће одржана у уторак, 16.јула  са почетком у 10 часова,одлучено је јуче на 27.сједници Колегијума Скупштине општине. На дневном реду  ће се поред записника са претходне сједнице и актуелног часа наћи још  10 тачака.

Одборници ће разматрати Приједлог одлуке о измјенама Одлуке о расподјели утврђеног суфицита и неутрошених намјенских средстава, а након тога и Приједлог одлуке о измјенама и допунама Одлуке о усвајању Буџета општине Дервента за 2019. годину – Ребаланс Буџета општине за 2019. годину, те Приједлог одлуке о измјени Одлуке о извршењу Буџета општине Дервента за 2019. годину и Приједлог плана о измјенама и допунама Плана капиталних улагања општине Дервента за 2019. годину.

Разматраће се и приједлоге Комисије за награде и признања о додјељивању јавних признања општине Дервента и то Приједлог одлуке о додјељивању Великогоспојинске повеље са златним грбом Општине у 2019. години Јавној установи Стручна и техничка школа Дервента, Приједлог одлуке о додјељивању Повеље почасног грађанина са златним грбом Општине у 2019. години господину Рицхарду  Ауеру, директору привредног друштва „Дигитал електроник“ из Аустрије и Приједлог одлуке о додјељивању Захвалнице општине Дервента у 2019. години Јовану Бабићу, професору српског језика и књижевности.

Пред одборницима ће се наћи и  Приједлог одлуке о расписивању и одржавању избора за чланове савјета мјесних заједница на подручју општине Дервента.